英语六级口语真题:旅游安全

2021-04-22 17:18:02来源:网络

  英语六级口语考试真题:旅游安全

  As the income increases, there is a tendency among people that traveling is a way that has the potential to improve and guarantee a life with quality. Nevertheless, the same time we enjoy the greatness the journey brings to us, the issue of tourism safety should also be cast in our careful consideration.

  For one thing, the first priority of tourism safety shall be attached with personal health. As you know, wherever you go for traveling, there are so many tourists just like you, which means the risk of getting sick will be on the rise. Apart from that, the failure to adjust to local weather is likely to make one ill.

  For another thing, while traveling, you should also be concerned about the safety of your property. Although there is a tiny odd for a robbery to happen, that doesn’t mean there stands no chance for a stealing incident.

  All in all, traveling is a pleasant thing. At the same time, we should attach more importance to traveling safety.


2020年12月四六级真题解析【0元领课】

四六级考前模拟测试

【2021年6月】:大学英语六级春季全程班

大学英语六级春季全程班

本文关键字: 英语六级口语真题

2020年六级考试真题回忆及解析

回复【六级真题】,获取最新试题答案

更多资料
更多>>
更多内容

6月四六级备考资料

最新考前水平测试

更多>>
更多>>
更多资料