关注微信领资料

百门课程¥0元


80万+已关注

2018年12月英语六级真题仔细阅读:What may famers be able to do with

2019-05-28 17:18:20来源:网络

  2018年12月英语六级真题仔细阅读

  仔细阅读第一篇

  第一篇:机器人在农业中的应用及影响

  46.What may famers be able to do with robots appearing on the farming scene?

  答案:B—enjoy more leisure hours

  47.What will ‘farmrobots‘ be expected to do?

  答案:A—Take up many of the farmer’s routines.

  48.What can robots do when equipped with high-tech sensors and complex learning algorithms?

  答案:B—Help farmers simplify their farming tasks and managements.

  49.Why are farmers pressing for robotic farming?

  答案:D—Labor shortage is worsening.

  50. What dose the author thin future farms will be like?

  答案:A—More and more automated.

  第二篇: 科学家和民众之间的沟通以及对于科普的影响

  51.What does the example of climate change serve to show?

  答案:D—Common folks’ scientific knowledge can sway police making.

  52.What should non-scientists do to ensure their quality of life?

  答案:B—Acquire a basic understanding of medical science.

  53. Why is it important for scientists to build a good relation with the media?

  答案:A—It helps them to effectively popularize new scientific information.

  54.What does the author say is the problem with science journalism?

  答案:C—It may give inaccurate or distorted information to the public.

  55. What should scientists do to impart their latest findings to the public more effectively?

  答案:D—Improve their communication skills.

  六级仔细阅读第二套

  第一篇:孩子幼年的注意力问题来自于自身未来发展的影响

  46.What is the focus of the new study from Duke University?

  答案:B—The predictors of children’s academic success.

  47.How did the researchers ensure that their founding are valid?

  答案:A—By attaching equal importance to all possible variables examined.

  48.What do we learn from the findings of Duke study?

  答案:B—There are more children with attention difficulties than previously thought.

  49.What does the Duke study find about children better accepted by peers?

  答案:A—They do better academically.

  50. What can we conclude from the Duke study?

  答案:C—Social skills are playing a key role in children’s development.

  第二篇:智能手机对于心理学研究的影响

  51. What does the author say about the negative import of smartphones?

  答案:C—It is not so obvious but has caused some concern.

  52.What is considered a less obvious advantage of smartphone technology?

  答案:D—It greatly improves research on human behavior.

  53.What characterize traditional psychological research?

  答案:B—It relies on lab observations and participants’ reports.

  54.How will future psychological studies benefit individuals?

  答案:A—By helping them pin down their unusual behaviors.

  55.What do we learn about current psychological studies?

  答案:B—They are increasingly focused on real-life situations.

英语六级必备工具:测测你的词汇量能过六级吗

测测你的词汇量能过六级吗

2019年6月英语六级必备资料下载

2019年6月英语六级词汇完整版带音标下载

为你特别匹配的六级精品课程,快速提分先人一步!
  • 大学英语六级暑期全程班【2019年12月】

    大学英语六级暑期全程班【2019年12月】

    主讲:王江涛、李旭、田静、董仲蠡、刘畅、刘琦、潘赟、李卓然

    课时:130小时

    查看详情
  • 四六级考前抢分终极预测

    四六级考前抢分终极预测

    限报人数:40000人

    课时:4

    查看详情
  • 英语四六级真题解析

    英语四六级真题解析

    优惠:0元抢课

    课时:2

    查看详情
  • 一招告别四六级写译神句式

    一招告别四六级写译神句式

    优惠:1元抢课

    课时:2

    查看详情
  • 过级必看:60天如何降服六级?

    过级必看:60天如何降服六级?

    优惠:0元抢课

    课时:5

    查看详情
更多>>
更多内容
更多>>
  • 5月13日-9月30日19:00

    四六级考前抢分终极预测

    四六级考试只剩最后两周了!临阵磨枪,不快也光!考前最后预测重磅来袭,成败在此一举!

    价格 : ¥0元

    限报人数:40000人

    免费领取
更多公开课>>
更多>>
更多课程>>