英语六级口语真题:对二手书怎么看

2021-04-22 17:19:40来源:网络

  大学英语六级口语考试第六场小组讨论:对二手书怎么看

  When it comes to second-hand book, different people’s view varies from one to another. From my perspective, second-hand book is indispensable to academic learning, which should not be ignored by the young generation. On the one hand, reading second-hand book is a practical action of preserve the valuable resources. That is to say, papers in old books are made of wood. If we don’t reuse old books. we will waste much forest resource. On the other hand, it is a way of saving money. After all, it is expensive to buy a delicate book. Finally, the package of book is not we should focus on, but the knowledge in it. You will make great progress by acquiring more knowledge.


2020年12月四六级真题解析【0元领课】

四六级考前模拟测试

【2021年6月】:大学英语六级春季全程班

大学英语六级春季全程班

本文关键字: 英语六级口语真题

2020年六级考试真题回忆及解析

回复【六级真题】,获取最新试题答案

更多资料
更多>>
更多内容

6月四六级备考资料

最新考前水平测试

更多>>
更多>>
更多资料