关注微信领资料

百门课程¥0元


80万+已关注

2018年12月六级仔细阅读真题:What is the focus of the new study ...

2019-05-08 17:41:42来源:网络

  2018年12月英语六级仔细阅读真题答案

  46.What is the focus of the new study from Duke University?

  答案:B.The predictors of children’s academic success.

  47.How did the searchers ensure that their findings are valid?

  答案:A.By attaching equal importance to all possible variables examined.

  48.What do we learn from the findings of the Duke study?

  答案:B.There are more children with attention difficulties than preciously thought.

  49.What does the Duke study find about children better accepted by peers?

  答案:A.They do better academically.

  50.What can we conclude from the Duke study?

  答案:C. Social skills are playing a key role in children’s development.

  51.What does the author say about the negative impact of smartphones?

  答案:C.It is not so obvious but has caused some concern.

  52.What is considered a less obvious advantage of smartphone technology?

  答案:D.It greatly improves research on human behavior.

  53.What characterized traditional psychological research?

  答案:B.It relies on lab observations and participants’ reports.

  54.How will future psychological studies benefit individuals?

  答案:A.By helping them pin down their unusual behaviors.

  55.What do we learn about current psychological studies?

  答案:B.They are increasingly focused on real-life situations.

2019年6月英语六级必备资料下载

2019年6月英语六级词汇完整版带音标下载

英语六级必备工具:测测你的词汇量能过六级吗

测测你的词汇量能过六级吗

2019年6月英语六级全程4班与冲刺练习课联报立省20元

英语六级全程4班与冲刺练习课联报立省20元

为你特别匹配的六级精品课程,快速提分先人一步!
  • 大学英语六级暑期全程班【2019年12月】

    大学英语六级暑期全程班【2019年12月】

    主讲:王江涛、李旭、田静、董仲蠡、刘畅、刘琦、潘赟、李卓然

    课时:130小时

    查看详情
  • 四六级考前抢分终极预测

    四六级考前抢分终极预测

    限报人数:40000人

    课时:4

    查看详情
  • 英语四六级真题解析

    英语四六级真题解析

    优惠:0元抢课

    课时:2

    查看详情
  • 一招告别四六级写译神句式

    一招告别四六级写译神句式

    优惠:1元抢课

    课时:2

    查看详情
  • 过级必看:60天如何降服六级?

    过级必看:60天如何降服六级?

    优惠:0元抢课

    课时:5

    查看详情
更多>>
更多内容
更多>>
  • 5月13日-9月30日19:00

    四六级考前抢分终极预测

    四六级考试只剩最后两周了!临阵磨枪,不快也光!考前最后预测重磅来袭,成败在此一举!

    价格 : ¥0元

    限报人数:40000人

    免费领取
更多公开课>>
更多>>
更多课程>>