关注微信领¥50

百门课程¥0元


80万+已关注

2018年12月英语六级阅读真题及答案-卷三(网络版)

2018-12-15 18:51:48来源:网络

  新东方在线英语六级频道考后发布2018年12月英语六级阅读真题及答案-卷三(网络版),同时新东方实力师资团队将对英语六级真题答案做权威解析,免费领取【大学英语六级真题解析】课程。更多2018年12月英语六级听力真题答案、英语六级作文真题范文、英语六级阅读真题答案、英语六级翻译真题答案,请查看2018年12月英语六级真题答案解析】专题。预祝大家高分通过大学英语六级考试!

2018年12月英语六级真题及答案大汇总
题型

  第三篇:

  Surfing the Internet during class doesn't just steal focus from the educator; it also hurts students who are already struggling to the material.

  26.F grasp [IIS?]

  27.C evaluated【评估】

  28_A aptitude【学习能力,天资】

  29.E filtering【filter out过滤掉,排除掉】

  30-M significant【明显的,显著的】

  31.Kraising【提高】

  32. O typical【典型的】

  33.Nsuffei?这里suffei?考察的是熟词生义【变差;变得糟糕】

  34.H minimize【使最小化】

  35.L resist【抵制】

  匹配题3

  A pioneering woman of science re-emerges after 300 years KIEMG OCLFD

  36Merian was the first scientist to study a type of American ant

  37 The European audience was more interested in Merian's drawings than her gender.

  38.Merian's masterpiece came under attack a century after its publication.

  39.Merian's mistakes in her drawings may be attributed to her shortened stay in SouthAmerica.

  40.Merian often sat up the whole night through to observe and draw insects, arr

  41.Merian acknowledged the help she gotfrom nati ves of South America.

  42.Merian contributed greatly to people's better understanding of medicine and science.

  43.Merian occasionally made mistakes in her drawings of insects and birds.

  44.Now, Merian's role as a female forerunner in sciences has been re-established.

  45.Merian made a long voyage to South America to study jungle insects over three centuries ago

  六级仔细阅读答案第三套

  第一篇:高等数学在美国的教育方法引起了美国教育界的争论

  46.what does the author say about ordinary Americans?

  答案:B -- They think math is a complex subject.

  47.What is the general complaint about America's math education according to Hacker?

  答案:A - America is not doing as well as China.

  48.What does Andrew Hacker's Numeracy 101 aim to do?

  答案:B-Enable students to make practical use of basic math.

  49.What does Maria Droujkova suggest math teachers do in class?

  答案:A - Make complex concepts easy to understand.

  50.What does Pamela Harris think should be the goal of math education?

  答案:C - To broaden Americans' perspectives on math.

  第二篇:机器人在护理老人方面有很大的贡献

  51.What does the author say about Japan?

  答案:B - It takes the lead in providing robotic care.

  52.What do we learn about the robot Terajgio ?

  答案:C - It does not have much direct contact with patients.

  53.What are telepresence robots designed to do?

  答案:D - Facilitate communication between patients and doctors or family members.

  54..What is one special feature of the robot Actroid F?

  答案:A- It interacts with patients just like a human companion.

  55.What can we infer from the last paragraph?

  答案:C- Robots will not make nurses redundant.

更多内容请查看【2018年12月英语六级真题答案解析】专题

2018年12月英语六级真题答案解析专题

2019年6月英语六级新考季课程限时88折
活动时间:12月15日-12月17日

2019年6月英语六级新考季课程限时88折

扫码关注新东方在线服务号

扫码关注新东方在线服务号

>>六级答案这里最全

为你特别匹配的六级精品课程,快速提分先人一步!
  • 大学英语六级暑期全程班【2019年12月】

    大学英语六级暑期全程班【2019年12月】

    主讲:王江涛、李旭、田静、董仲蠡、刘畅、刘琦、潘赟、李卓然

    课时:130小时

    查看详情
  • 四六级考前抢分终极预测

    四六级考前抢分终极预测

    限报人数:40000人

    课时:4

    查看详情
  • 英语四六级真题解析

    英语四六级真题解析

    优惠:0元抢课

    课时:2

    查看详情
  • 一招告别四六级写译神句式

    一招告别四六级写译神句式

    优惠:1元抢课

    课时:2

    查看详情
  • 过级必看:60天如何降服六级?

    过级必看:60天如何降服六级?

    优惠:0元抢课

    课时:5

    查看详情
更多>>
更多内容
更多>>
  • 5月13日-9月30日19:00

    四六级考前抢分终极预测

    四六级考试只剩最后两周了!临阵磨枪,不快也光!考前最后预测重磅来袭,成败在此一举!

    价格 : ¥0元

    限报人数:40000人

    免费领取
更多公开课>>
更多>>
更多课程>>