关注微信领¥50

百门课程¥0元


80万+已关注

2018年12月英语六级阅读答案卷一-仔细阅读(网络版)

2018-12-15 18:10:37来源:网络

  新东方在线英语六级频道考后发布2018年12月英语六级阅读答案卷一-仔细阅读(网络版),同时新东方实力师资团队将对英语六级真题答案做权威解析,免费领取【大学英语六级真题解析】课程。更多2018年12月英语六级听力真题答案、英语六级作文真题范文、英语六级阅读真题答案、英语六级翻译真题答案,请查看2018年12月英语六级真题答案解析】专题。预祝大家高分通过大学英语六级考试!

2018年12月英语六级真题及答案大汇总
题型

  第一篇:机器人在农业中的应用及其影响

  第一篇:机器人在农业中的应用及其影响

  46.What may farmers be able to do with robots appearing on the farming scene? 答案:B - Enjoy more le丨sure hours

  47.What will ' farmbots' be expected to do?

  答案:A - Take up many of the farmers' routines.

  48.What can robots do when equipped with high-tech sensors and complex learning

  algorithms?

  答案:B - Helpfarmerssimplifytheirfarmingtasksandmanagement.

  49..Why are farmers pressing for robotic farming?

  答案:D - Labor shortage is worsening.

  50.What does the author think future farms will be like?

  答案:A - More and more automated.

  第二篇:科学家和民众之间的沟通以及对于科普的影响

  51.What does the example of climate change serve to show?

  答案:D - Common folks' scientific knowledge can sway policy making.

  52.What should non-scientists do to ensure their quality of life?

  答案:B - Acquire a basic understanding of medical science.

  53.Why is it important for scientists to build a good relationship with the media? 答案:A - It helps them to effectively popularize new scientific information.

  54.What does the author say is the problem with science journalism?

  答案:C 一 It may give inaccurate or distorted information to the public.

  55.What should scientists do to impart their latest findings to the public more effectively?

  答案:D- Improve their communication skilfs.

更多内容请查看【2018年12月英语六级真题答案解析】专题

2018年12月英语六级真题答案解析专题

2019年6月英语六级新考季课程限时88折
活动时间:12月15日-12月17日

2019年6月英语六级新考季课程限时88折

扫码关注新东方在线服务号

扫码关注新东方在线服务号

>>六级答案这里最全

为你特别匹配的六级精品课程,快速提分先人一步!
  • 大学英语六级暑期全程班【2019年12月】

    大学英语六级暑期全程班【2019年12月】

    主讲:王江涛、李旭、田静、董仲蠡、刘畅、刘琦、潘赟、李卓然

    课时:130小时

    查看详情
  • 四六级考前抢分终极预测

    四六级考前抢分终极预测

    限报人数:40000人

    课时:4

    查看详情
  • 英语四六级真题解析

    英语四六级真题解析

    优惠:0元抢课

    课时:2

    查看详情
  • 一招告别四六级写译神句式

    一招告别四六级写译神句式

    优惠:1元抢课

    课时:2

    查看详情
  • 过级必看:60天如何降服六级?

    过级必看:60天如何降服六级?

    优惠:0元抢课

    课时:5

    查看详情
更多>>
更多内容
更多>>
  • 5月13日-9月30日19:00

    四六级考前抢分终极预测

    四六级考试只剩最后两周了!临阵磨枪,不快也光!考前最后预测重磅来袭,成败在此一举!

    价格 : ¥0元

    限报人数:40000人

    免费领取
更多公开课>>
更多>>
更多课程>>